Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا توکلی زاده مسئول نظارت راهبردی بین الملل اتاق بازرگانی مشهد در ارتباط آنلاین گفت: ایران و پاکستان در حوزه تعاملات اقتصادی، بررسی افزایش زمینه‌های روابط تجاری بین مشهد و سوابق دیرینه و ارزشمند دارندو بستر لازم توسعه روابط تجاری آن‌ها در چهارچوب همکاری‌های مشترک و شناسایی بهتر بازار طرفین مهیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او شناسایی توانایی‌های اقتصادی و تجاری دو کشور را در حوزه تجارت ضروری دانست و افزود: ایران و پاکستان با محوریت بخش خصوصی می‌توانند پیشنهاد صادرات اقلام و کالا‌های مختلف را ارائه دهند، این اتفاق می‌تواند مبنایی برای شروع مبادلات تجاری میان دو کشور باشد.

مسئول نظارت راهبردی بین الملل اتاق بازرگانی مشهد ادامه داد: اگر ظرفیت بین ایران و پاکستان برای مبادلات تجاری تقویت شود و گمرک‌های دو کشور افزایش پیدا کند، شاهد بهبود تعاملات اقتصادی و همچنین کاهش هزینه‌های حمل و نقل خواهیم بود.

توکلی زاده با اشاره به محدودیت‌های موجود در بخش مراودات بانکی میان ایران و پاکستان بیان کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که از تحریم‌ها نشات می‌گیرند، باید روش‌های مبتکرانه و جدید اندیشید که یکی از این راهکارها، تهاتر کالا با کالا میان ایران و پاکستان است که تحقق آن به نفع دو طرف خواهد بود.

بیشتر بخوانید

پاکستان از افزایش تعاملات اقتصادی با ایران استقبال می‌کند

او تصریح کرد: مشهد یک شهر زیارتی است و امیدواریم تاجران پاکستان در سفر به مشهد تعاملاتی را با تجار ایرانی برقرار کنند تا شاهد توسعه روابط تجاری ایران و پاکستان به ویژه در پیشاور و خراسان رضوی باشیم.

حسنین خورشید احمد رئیس اتاق بازرگانی پیشاور نیز در این گفتگوی آنلاین گفت: پاکستان نیز از ایجاد تعاملات و افزایش مراودات اقتصادی با ایران استقبال می‌کند و امیدواریم به زودی در ایران و خراسان رضوی، گفتگو و ملاقات حضوری داشته باشیم.

او با بیان که هم اکنون مشکلات متعددی گریبانگیر تجارت و تعاملات اقتصادی دو کشور ایران و پاکستان است، خواستار همگرایی دو طرف برای رسیدن به راهکار‌هایی جهت عبور از مشکلات موجود شد.

رئیس اتاق بازرگانی پیشاور ادامه داد: در حال حاضر کالا‌هایی همچون برنج، انبه و برخی کالا‌های دیگر از پاکستان در بازار ایران با استقبال خوبی مواجه شده و سطح تعاملات تجاری دو طرف نظر به نیازی که هر دو همسایه به کالا‌ها و تولیدات همدیگر دارند، قابل افزایش است.

خورشید احمد به سوابق تعاملات اقتصادی و تجاری دو کشور اشاره و بیان کرد: این تعاملات در گذر زمان با فراز و فرود‌هایی دچار شده که امید است در گفتگو‌های بین دو کشور بویژه در حضور نمایندگان بخش خصوصی پاکستان در ایران، زمینه توسعه دوباره این تعاملات فراهم شود.


انتهای پیام// ر. ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاملات اقتصادی روابط تجاری حمل و نقل اتاق بازرگانی تعاملات اقتصادی ایران و پاکستان اتاق بازرگانی روابط تجاری دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، آمارهای منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد که مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه‌ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6093780

دیگر خبرها

  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان